Hem / NÄR NÅGON DÖR / Besöket

Tel: JOUR DYGNET RUNT
0383-140 84
070-531 40 84

Besöket

Besöket på vårt kontor eller vårt besök i ditt hem:

Vid vår första kontakt med dig för att ordna med begravningen vill vi med vår kunskap och erfarenhet möta dina och den dödes önskningar inför det som ska bli en vacker och värdig högtid. Det underlättar mycket om den döde skrivit ner sina önskningar i Livsarkivet som man får hämta gratis hos oss eller hämta hem via länken.

Vi går lugnt igenom hur alla detaljer skall ordnas och vi kan ge fina tips och råd om du känner dig otrygg och osäker på vad som blir bäst för just din anhörige.

Du får även med dig ett kostnadsförslag på vad allt kommer att kosta, kista, blommor, förtäring annonser etc, och utifrån det kan vi diskutera olika lösningar för vad som var viktigt för den döde. Även en enkel begravning kan bli till en mycket vacker högtid.

Om du vill ordnar vi så att du och din familj får se den döde när han/hon är färdig i sin kista. Denna stund kan för er anhöriga vara lika viktig som själva begravningen. Ni får i lugn och ro ta ert eget farväl av den döde.

När vi vet vad ni vill få hjälp med kan vi arbeta så att både ni som anhöriga och era gäster på begravningen känner er trygga och säkra på att allt kommer att bli som det är tänkt. Det gör så att ni får kraft över till att bära er sorg och att begravningsdagen kan bli till ett ljust minne för er. Vi finns hela tiden till hands för att stötta er och gästerna.

De underleverantörer som vi använder är noga utvalda av oss för att hela upplevelsen av begravningshögtiden ska bli så bra som möjligt. Det gäller blomsterhandlare, förtäringsfirmor, solister och musiker med flera.

Vår målsättning är att i första hand så långt det är möjligt anlita lokala leverantörer.